Naše životinje prije i sada

Previous
Next

Simba

“Ovo je moj Simba prije malo više od dvije godine kada sam ga pokupila u Antunovcu nakon što je tako malen 3 tjedna bio na ulici sam, gladan i premrznut. Sada je s mojom kćeri u Crikvenici.*

Previous
Next

Rona

“Rona je bila najstariji pas u skloništu Beli Manastir, bez izgleda da dobije novi dom zbog starosti,  a nije ni atraktivnog izgleda. Ja ju ne bih mjenjala niti za nagrađivanog psa iz čistokrvnog uzgoja.”

Previous
Next

Dona

“Done zlatne retriverice više nema, nju sam otela od sigurne smrti iz Belog Manastira dok je tamo bio pravi šinteraj, živjeli smo sretni ona uz nas i mi s njom 7 godina do njezine smrti od starosti.”

Previous
Next

Khaleesy

“Khaleesy kada je stigla u sklonište. Nju sam uzela jer je tamo bila najmanja i nikuda nije otišla jer je postala Josipova princeza.”

Clair

“Moj Clair u 11. godini života, njega sam uzela susjedima jer su ga stavili na lanac kao štene od 3 mjeseca. Par godina nisu zbog njega pričali samnom, ali onda su shvatili da mu je život kod nas bolji nego što bi ikada bio kod njih.”

Previous
Next

Mace

“Mace stare 10 dana u momentu kada smo ih našli bačene prošle godine.”

Waz i Sandy

“Waz je sretno udomljen u Bavarskoj u “paketu” s psićem Sandy kojeg smo čuvali. Sandy je najprije našao prijatelja u malom mačku, kada su njemci vidjeli kakva je to ljubav, odlučili su da ih ne razdvajaju. Udomila ih je obitelj koja se bavi hortikulturom pa sada Sandy i Waz rade u velikoj trgovini cvijeća i sobnog bilja.”

Previous
Next

Rudi

“Lorenz, sada Rudi. Bio je u romskoj obitelji na lancu, već je ugibao od rana na vratu, prilikom operacije mu je odstranjeno oko 200g nekroznog tkiva i preko stotinu crva. Rudi je sada 15 mjeseci sretno udomljen u Dortmundu. Udomiteljica je socijalna radnica, sudjeluje sa svojim Rudijem u projektu pomaganja beskućnicima. Svakog vikenda im nose peciva i tople napitke, a Rudi je omiljen i rado viđen gdje god dođe.

Previous
Next

Amy

“Bianca, sada Amy. Jedva je preživjela okot sama i gladna, zbog kritično lošeg stanja sam ju donijela doma na oporavak do odlaska u Bohum.”

Previous
Next

Struppy

“Mali 10 godina star Struppy kada sam ga gladnog, mokrog i smrznutog pokupila ispred Lidla u Belom Manastiru. Struppy je sada oko godinu i pol dana blizu Danske granice u Njemačkoj u Neumünster.”

Previous
Next

Timmy

“Timmy lutao sam po Brijšću, Azil Osijek naravno nije imao mjesta za njega, pa sam ga ja uzela s otvorenom namjerom udomljavanja izvan RH, što azilci ne odobravaju, no kada su vidjeli kako je udomljen ipak im je bilo drago.” 

Previous
Next

Beauty

“Naša mala Beauty četvrtu godinu udomljena u UK. Ima i svoj portret rađen olovkom.”

Previous
Next

Daar

“Daar pronađen kao odbačeno štene sa slomljenom nogicom, sada je to veliki momak udomljen u Njemačku u tipu šarplaninca.”

Previous
Next

Terry

“Terry je maleni psić od 8 kg, nađen pored ceste s teškim ozlijedama. Meko tkivo i koža su se oporavili no zbog spinalnog oštećenja više se ne može služiti stražnjim nogicama. Terry se sjajno snalazi u svojim kolicima, trči žustro i veselo. Ima u njemu života više nego u nekim zdravim psima.”

Previous
Next

Lucy

“Ovako je pronađena Luvia, sada Lucy. U napuštenoj kući, imala je težak okot, 4 mrtva šteneta i početak sepse zbog zaostale posteljice. Slučajno ju je primjetio čovjek koji je bio u šetnji sa svojim psom u Mecama. Zbrinuo ju je na dva tjedna dok se meni nije oslobodilo mjesto za nju. Lucy je jedan od najsavršenijih pasa koji je ikada bio na privremenom smještaju u mojoj kući. Ona je sada član obitelji u Stuttgartu. Instantno se uklopila sa svim mojim psima i mačkama.”

Ukoliko želite udomiti, više možete pronaći na našem facebook profilu!

lokacija

Trg Hrvatske mladeži 10
Duboševica, Hrvatska

telefon

+385 98 9517 973
+385 99 2062 066

poruka

keti.kamenar@gmail.com

Felix Woof j.d.o.o. , vl. Josip Kamenar
Adresa: Trg Hrvatske mladeži 10, Duboševica
Temeljni kapital: 10,00 HRK
OIB: 75031571498
MB: 05366810
IBAN: HR5923400091111118453
© 2021. Sva prava pridržana.